Kezdőlap
Német nyelvoktatás
Magyar nyelvoktatás
Olasz nyelvoktatás
Francia nyelvoktatás
Német fordítás
Ajánlott oldalak

Német és Francia fordítás, Német és Francia nyelvoktatás minden szinten

Kapcsolat

Német és francia fordító és nyelvtanár


német nyelvoktatás, fordítás
Sári Andrea
Francia nyelvtanár,
Német nyelvtanár

Telefon: 0670-941 6246
saradi@citromail.hu

Budapest III. kerületben, Óbudán az Árpád-híd budai oldalánál a Kiskorona utcában francia és német nyelv oktatása, felső fokig egyéni és csoportos foglalkozás, céges nyelvoktatás, korrepetálás, érettségire felkészítés, francia és német társalgás felsőfokig, beszédorientált, de biztos nyelvtani alapokat nyújtó, kreatív nyelvoktatás csaknem 20 éves gyakorlattal.

Német és francia fordítás és nyelvoktatás

Gyors, megbízható és szakszerű német és francia fordítás, általános szövegek, levelezések fordítása, prospektusok, cégismertetők, turisztikai kiadványok szövege.

Német és francia nyelvoktatás minden szinten, magán és kiscsoportos (maximum. 3-4 fő) nyelvoktatás, céges nyelvoktatás, nyelvvizsgára való felkészítés minden szinten, felkészítés érettségire és felvételire, német és francia társalgás minden szinten, kreatív, önálló nyelvhasználatot ösztönző beszédorientált nyelvoktatás.

 • Pomázon és a szentendrei HÉV vonalához közel (Budakalászon, Szentendrén) német és francia nyelvoktatás minden szinten
 • magán és kiscsoportos (max. 3-4 fő) nyelvoktatás
 • céges nyelvoktatás
 • általános nyelvvizsgára való felkészítés minden szinten
 • felkészítés érettségire és felvételire
 • német és francia társalgás minden szinten
 • nyelvoktatás Pomázon vagy kérésre a szentendrei HÉV vonalához közel házhoz jövök
 • gyors siker- és beszédorientált nyelvoktatás
 • a nyelvoktatást egyelőre hétfői és keddi napokon tudom vállalni
 • turisztikai, jogi és gazdasági szaknyelv oktatása

Referenciák:

 • JATE Szeged Francia Tanszék
 • DISCIMUS Közgazdasági Alapítványi Iskola Debrecen
 • Debreceni Egyetem Orvostudományi kar nyelvi lektorátus
 • Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Gimnázium
Német és francia fordítás valamint német és francia nyelvoktatás minden szinten

Nálunk a német nyelvoktatás elsősorban 1 fős magánóra keretében vagy max. 3 fős kis csoportokban történik és azt jelenti, hogy a tanulóinkkal megszerettessük a többek által nehéznek hitt német nyelvet. Minden tanulónknak egyénre szabott tananyagot és tanulási tempót állítunk össze. Az órák nagy részét (kb. 75%-át) a beszédcentrikus kommunikáció és az életszerű kommunikációs helyzetek gyakorlása teszi ki. Emellett saját készítésű német nyelvtani anyag segítségével rendszerezzük az addig szerzett nyelvtani tudást és addig gyakoroljuk őket, amíg azkat a tanuló biztosan nem használja. A nyelvtani ismétlés szinte észrevétlenül épül be minden óra menetébe, általában a beszédhelyzetek során gyakoroljuk őket. Az németórák hangulata közvetlen és vidám, mert hisszük, hogy csak érdekes és humoros anyagon keresztül lehet megszerettetni a német nyelvet.

Kényes téma a házi feladatok kérdése, de mi úgy gondoljuk, hogy erre szükség van, hiszen a drága németóra nem arra való, hogy a nyelvtanár nézze, hogy oldja meg a tanuló a feladatot, hanem arra, hogy a gyakorlatban, a kötetlen beszélgetésben ellenőrizze az addig tanultak használatát. Igen, mi sok házi feladatot adunk, de ezeket órán kívül ellenőrizzük és a következő németórán kijavítva visszaadjuk. A némettanításban modern eszközöket is használunk, pl. képanyagot, videót, német filmeket, német hanganyagot, online feladatokat és aktuális híreket az internetről.

Tapasztalataink szerint a heti 2 x 90 perc az az óraszám, amivel már látványos sikert lehet elérni a némettanulásban. A német alapfok szintje így - a tanuló szorgalmas közreműködésével - kb. 6 hónap alatt, a német középfoké, kb. 12 hónap alatt érhető el.

Áraink: 2000 ft - 3000 ft / 45 perc - szinttől és tananyagtól függően.

Szakterületeink: német nyelvvizsga- és érettségi felkészítés minden szinten, német gazdasági és turisztikai szaknyelv és német szakmai nyelvvizsga, német jogi szaknyelv. Próbálja ki Ön is, mit nyújtunk és meglátja, hogy "Deutschlernen macht Spaß"!